HomeFeaturedFocusLenovo Legion Phone Duel 2 prezentat oficial

Lenovo Legion Phone Duel 2 prezentat oficial

Lenovo Legion Phone Duel 2

A venit și a doua generație a telefonului de gaming al celor de la Lenovo. Destul de aproape de apriția Asus ROG Phone 5, semn că bătălia merge mai departe. Se pare că segmentul smartphone-urilor de gaming devine tot mai popular. Iar Lenovo Legion Phone Duel 2 este cea mai recentă apariție pe acest segment. Să vedem împreună ce argumente are de partea sa.

Terminalul are un display AMOLED de 6,92 inchi, cu rată de refresh de 144 Hz. Rezoluția este fullHD+ (2460 x 1080 pixeli) și avem la bord și suportul pentru HDR10+. Ecranul nu este deranjat de notch-uri sau orificii. Camera foto frontală este integrată într-un mecanism de tip pop-up, plasat lateral, pentru utilizarea în format landscape. Senzorul este un Samsung cu rezoluție de 44 megapixeli. Este plasata între două trigger-e laterale care se vor dovedi utile în anumite jocuri. În plus, pe ecran sunt prezente și două zone force touchpoints, tot pentru un control cât mai bun.

De asemenea, ca să rămânem în zona de gaming, avem integrate și două ventilatoare pentru o răcire eficientă.

Pe spatele lui Lenovo Legion Phone Duel 2 se distinge o insulă centrală de sticlă. Aceasta integrează cele două camere (senzor principal de 64 megapixeli plus un ultrawide de 16 megapixeli), un logo luminos și cele două ventilatoare menționate mai sus.

La interior, telefonul se bazează, cum era de așteptat, pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 888. Memoria RAM va putea fi de 12 GB, 16 GB sau chiar 18 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare va fi de 256 GB sau 512 GB.

Acumulatorul are o capacitate totală de 5500 mAh și este compus din două celule de câte 2750 mAh fiecare. Este posibilă o încărcare prin două porturi, cu până la 90W. Cea printr-un singur port merge până la 65W.

Sistemul de operare este Android 11 cu interfața ZUI 12.5 peste el.

Lenovo Legion Phone Duel 2 va fi pus în vânzare la finalul lunii. În Europa o să ajungă în luna mai, la prețuri recomandate de 799 euro pentru varianta 12 GB + 256 GB. Varianta 16 GB + 512 GB, împreună cu un charging dock, se va vinde cu 999 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep