HomeFeaturedFocusMotorola Moto G100 primeste update-ul de securitate pentru martie

Motorola Moto G100 primeste update-ul de securitate pentru martie

Cu vreo patru cinci zile în urmă am primit update-ul de securitate la nivel de luna martie pentru Motorola Moto G100. Patch-ul poartă numele de RRTS31.Q1-20-14-2 și aduce protecția dispozitivului la nivelul din 1 martie 2020.

Telefonul pe care l-am primit este cel trimis la teste de către Motorola. Însă mă aștept ca și cele vândute prin operatori să primească același update în această perioadă. Moto G100 vine cu Android 11 încă din cutie. Și, așa cum ne-a obișnuit Motorola, sistemul de operare este foarte aproape de forma stock.

Cei care nu primesc automat notificări legate de noile update-uri ale sistemului de operare, pot verifica manual dacă acesta este disponibil. Căutați în Settings/System/Advanced/System update. Acolo puteți vedea dacă este disponibilă o nouă versiune de sistem de operare sau update-uripatch-uri, inclusiv de securitate.

Moto G100 este flagship-ul actual al celor de la Motorola. Un telefon care impresionează plăcut printr-un raport preț/specificații extrem de atractiv.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep