HomeFeaturedFocusToata colectia din muzeul Luvru este accesibila online, cu acces gratuit

Toata colectia din muzeul Luvru este accesibila online, cu acces gratuit

Toată colecția muzeului Louvre, de aproape 480000 de exponate, este disponibilă acum online, cu access gratuit.
Toată colecția muzeului Louvre, de aproape 480000 de exponate, este disponibilă acum online, cu access gratuit.

Pentru toți aceia dintre noi care au visat să ajungă la Paris și să stea măcar o zi în Luvru, am o veste bună: celebrul muzeu parizian a publicat online toată colecția de exponate (undeva la 480000 de piese), cu acces gratuit.

Asta înseamnă că direct din fotoliul de acasă avem posibilitatea să ne plimbăm virtual prin Louvre, folosind-une de un browser. Merge de pe telefon, de pe tabletă și chiar și de pe modelele noi de smart TV-uri.

Pe site-ul muzeului Luvru (link aici) puteți vedea colecțiile disponibile, organizate pe opt departament, de la arta islamică, renaștere, artefacte egiptene și picturile celebre ale lumii.

Este prima dată când muzeul Luvru permite accesul gratuit, la toată colecția sa, în format electronic. Vizitatorii pot să caute nestingheriți prin toate colecțiile, având la dispoziție opțiuni avansate de căutare. Există și o hartă interactivă ce are scopul de a facilita orientarea și explorarea muzeului.

Singurul dezavantaj este acela că imaginile nu sunt la rezoluții mari, dar se pot descărca pentru cine e interesat să le păstreze offline.

Cred că merită să vă alocați o seară în familie și să explorați virtual muzeul Luvru. Ca să știți unde să mergeți după ce muzeul se va redeschide publicului.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep