HomeMobileAndroidAsa arata Samsung Galaxy S21 FE

Asa arata Samsung Galaxy S21 FE

După succesul avut anul trecut cu Galaxy S20 FE, se pare că Samsung va continua să aducă și în 2021 un Galaxy S21 FE, ce moștenește design-ul S21.
După succesul avut anul trecut cu Galaxy S20 FE, se pare că Samsung va continua să aducă și în 2021 un Galaxy S21 FE, ce moștenește design-ul S21.

Probabil că în toamna lui 2021 Samsun o să lanseze varianta S21 pentru Galaxy Fan Edition, iar deja avem niște imagini care ne lasă să ne facem o idee despre cum va arăta acest smartphone. Cum era de așteptat, imaginile ne arată design-ul specific seriei S21, via @onleaks.

La prima vedere S21 FE seamănă foarte tare cu Galaxy S21, cu o diferență subtilă legată de modul în care este construită protuberanța asociată sistemului de camere foto. Va fi păstrată carcasa de plastic (Glasstic), cu 155.7 x 74.5 x 7.9 mm, puțin mai înalt decât Galaxy S21.

Display-ul lui Galaxy S21 FE ar trebui să fie unul de 6.4 inci, Infity-O (Galaxy S21 are doar 6.2 inci), și același sistem foto alcătuit din 3 camere.

Va fi interesant de văzut care va fi performanța sa cu cipset Snapdragon (dacă Samsung păstrează rețeta) și bineînțeles, care va fi prețul. Părerea mea este că Samsung va folosi aceiași rețetă ca în cazul lui Galaxy S20 FE pentru că a dat rezultate.

Voi ce ziceți?

via SM

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep