HomeFeaturedFocusDJI va aduce un update de firmware pentru Mini 2 ce repara...

DJI va aduce un update de firmware pentru Mini 2 ce repara problema de descarcare rapida a bateriei

După ce mai mulți utilizatori s-au plâns de descărcarea rapidă a bateriilor în drona DJI Mini 2, chinezii au lansat un update de firmware care repară acest aspect.
După ce mai mulți utilizatori s-au plâns de descărcarea rapidă a bateriilor în drona DJI Mini 2, chinezii au lansat un update de firmware care repară acest aspect.

Citeam zilele trecute că mai mulți utilizatori ai dronei DJI Mini 2 s-au plâns că bateriile lăsate în gadget se descarcă mai repede decât ar fi fost normal. Iar acum aflu că DJI va lansa un update de firmware care vine să repare problema asta. În principiu, bateriile lăsate în dronă sau în hub ar trebui să aibă un proces de descărcare lent, care să le asigure o longevitate mai bună, în cazul în care sunt lăsate nefolosite o perioadă mai mare, la încărcare 100%.

În cazul bateriilor din DJI Mini 2, funcția Intelligent Flight Batteries nu este activată și nu se folosește această tehnologie de descărcare lentă și de asta DJI recomandă scoaterea lor din hub și dronă în cazul în care nu sunt folosite, indiferent dacă au primit noul update sau nu (în acest moment sigur nu l-au primit, pentru că DJI nu l-a lansat încă).

Așa că în acest moment posesorii de DJI Mini 2 au la dispoziție doar o singură variantă să scape de problema de descărcare (asta în cazul în care și-au dat seama că există așa ceva): să nu păstreze mult timp bateria la 100% (cu alte cuvinte să o încarce complet doar atunci când știu că vor folosi drona imediat și în același timp, să nu o descarce complet – lăsați-o undeva la 20%) și să nu le țină în hub sau dronă.

via TR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep