HomeFeaturedFocusIFA 2021 Berlin a fost anulat

IFA 2021 Berlin a fost anulat

IFA 2021

Pentru cei care încă mai sperau într-o ediție fizică a evenimentului de referință pentru IT-ul global, vine o veste care pune capăt acestor speranțe. Organizatorii au anunțat oficial că ediția IFA 2021, care ar fi trebuit să aibă loc în Berlin, în luna septembrie, nu se va mai ține.

Motivele sunt evident legate de COVID. Dar nu atât de apariția unor noi tulipini ale virusului, mult mai transmisibile, cum au încercat oficialii Messe Berlin și Consumer & Home Electronics GmbH (cele două companii organizatoare ale evenimentului) să inducă. Nici faptul că momentan în locul în care se organiza de obicei târgul/expoziția funcționează acum un centru de vaccinare nu este un motiv suficient.

De fapt, organizatorii IFA 2021 s-au lovit de reticența marilor companii din IT-ul global de a-și rezerva un loc la acest eveniment. Toți preferă să stea la cutie, fără să se angajeze în proiecte de acest fel, asupra cărora planează o incertitudine.

Așa că, în perspectiva unui eveniment fără nume sonore, total neatractiv pentru public, organizatorii au decis să pună capăt incertitudinii. Au anunțat destul de sec că evenimentul nu va mai avea loc. Însă decizia este fără îndoială cea mai corectă și cea mai sănătoasă. Mai ales în condițiile în care ritmul vaccinării este sub nivelul așteptărilor, înclusiv în Germania.

Dacă IFA 2021 a fost anulat, organizatorii au stabilit deja data pentru ediția de anul viitor. IFA 2022 a fost fixat pentru 2-6 septembrie 2022. Și a fost deja anunțat ca un eveniment fizic, la fel ca în vremurile bune. O decizie curajoasă, pentru că mai este mult până acolo, lucru care poate fi și bun, dar care lasă loc de incertitudini serioase.

via IFA Berlin

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep