HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy F52 5G anuntat oficial

Samsung Galaxy F52 5G anuntat oficial

Samsung Galaxy F52 5G

Compania coreeană a prezentat oficial modelul Samsung Galaxy F52 5G. Un telefon cu suport pentru noile rețele 5G, su specificații relativ decente și cu un preț accesibil. Este pus în vânzare deocamdată în China, însă nu este exclusă nici o disponibilitate globală ulterioară.

Dispozitivul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 750G. Există o singură combinație de memorii. Cu 8 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Există și un slot pentru microSD, care poate adăuga încă 1 TB de memorie suplimentară.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața OneUI 3.1 peste el.

Samsung Galaxy F52 5G alege un panel TFT. Diagonala este de 6,6 inchi iar rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 120 Hz. În partea de sus acesta are un orificiu destul de finuț, pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din patru camere. Senzorul principal este de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Ultimele două camere sunt de câte 2 megpixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

Responsabil cu autonomia este un acumulator cu capacitatea de 4500, care se poate încărca cu până la 25W.

Samsung Galaxy F52 5G are un preț de vânzare de aproximativ 310 dolari, valabil în China. Poate fi găsit în două versiuni de culoare, albă sau neagră.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep