HomeFeaturedFocusMotorola Moto G20 ajunge pe piata din Romania

Motorola Moto G20 ajunge pe piata din Romania

Moto G20

De fapt, telefonul este deja disponibil în oferta eMAG.ro. Moto G20 are un preț de vânzare de 779 lei. Preț valabil pentru versiunea cu memorie internă de 64 GB. Mă bucură să văd că telefoanele Motorola ajung pe piața locală la intervale din ce în ce mai scurte de timp de la momentul anunțului oficial global. În cazul de față vorbim de aproximativ trei săptămâni.

Dispozitivul se plasează la limita de jos a categoriei mid-range. Pune accentul pe abilitățile fotografice și pe autonomie, dar încearcă să mențină un preț cât mai mic. În această direcție, acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh, care se poate încărca cu până la 10W.

Pe partea din spate Moto G20 vine cu un sistem de patru camere foto. Unul foarte des întâlnit pe acest segment de preț. Senzorul principal de 48 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli și de alte două camere de câte 2 megapixeli. Una dedicată macro și unul pentru detalii de adâncime.

La interior telefonul se bazează pe o combinație de procesor octa-core până la 1,8 GHz cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Din păcate Motorola a optat pentru un chipset Unisoc T700. Chiar dacă este construit oarecum la comandă, cred că un Qualcomm ar fi sunat mai bine și din perspectiva performanțelor, dar și a clientului/cumpărătorului care cât de cât se pricepe.

Ecranul este un IPS cu diagonală de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9).

Moto G20 este un terminal care pare să facă față cerințelor utilizatorului mediu de Android. Însă pare să se canibalizeze inclusiv cu frații săi. Deja sunt prea multe terminale Motorola pe acest segment de preț. Este o parere personală, poate că oferta diversificată este totuși un beneficiu pentru clientul final.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep