HomeMobileAndroidSamsung Galaxy Note20 5G primeste si in Romania patch-urile de Android pentru...

Samsung Galaxy Note20 5G primeste si in Romania patch-urile de Android pentru luna mai si optimizari pentru camera

Cel mai nou update pentru Samsung Galaxy Note20 5G (N981BXXU2DUDA/N981BOXM2DUDA/N981BXXU2DUDA) aduce patch-urile de Android 11 pentru luna mai și optimizări pentru camera foto!
Cel mai nou update pentru Samsung Galaxy Note20 5G (N981BXXU2DUDA/N981BOXM2DUDA/N981BXXU2DUDA) aduce patch-urile de Android 11 pentru luna mai și optimizări pentru camera foto!

Zilele trecute vă spuneam că Samsung a adus și pe seria Note20/S20 opțiunea Director’s View, azi vă spun că avem și în România acest update pentru Galaxy Note20 5G: N981BXXU2DUDA / N981BOXM2DUDA / N981BXXU2DUDA. Conform anunțului Samsung, noul firmware aduce optimizări pentru camera foto plus partea de înregistrare simultană de pe camera principală și cea selfie și extinderea Quick Share, prin care partajarea de fișere între aparatele Galaxy e mai simplă și mai rapidă via Quick Share.

Pachetul de update are 406.93 MB, deci e măricel. Cred că îl puteți descărca și pe conexiunea de date dacă nu aveți prin jur un wifi la care să vă conectați și să îl luați. Am văzut că merge relativ repede update-ul și pot să vă spun că nu am avut nicio problemă după ce l-am aplicat.

Ca de obicei, pe lângă patch-urile de securitate (Mai 2021) ar trebui să existe și ceva optimizări legate de performanță.

Așa că spor la download! Dacă nu ați primit încă notificarea legată de disponibilitatea update-ului, mergeți în Settings și apoi Software Update.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep