HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S7 FE listata in Google Play Console

Samsung Galaxy Tab S7 FE listata in Google Play Console

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Google Play Console a listat în mulțimea de dispozitive certificate și un Samsung Galaxy Tab S7 FE. Semn că eticheta de Fan Edition, care se bucură de foarte multă popularitate în oferta de smartphone a companiei coreene, va fi importată și pe zona de tablete. Ea presuspune un produs construit pe scheletului vârfului de gamă, care face însă mici compromisuri, dar vine cu un preț mai atractiv.

Este și cazul tabletei noastre, care derivă din Tab S7+. Însă sunt mici diferențe la nivel de specificații. Spre exemplu, ecranul de 12,4 inchi este acum un IPS LCD în loc de AMOLED. Însă rezoluția este la înălțime (2560 x 1600 pixeli). Și cipset-ul face un pas în jos, până la Qualcomm Snapdragon 750G. Va veni cu o memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB.

Samsung Galaxy Tab S7 FE va avea atât versiune WiFi only, cât și variantă 5G. Partea bună este că se păstrează acumulatorul cu capacitatea de 10.090 mAh, care oferă suport pentru încărcarea ultra-rapidă de până la 44W. Însă în pachet se va găsi un încărcător de 15W.

Tot în pachetul standard se găsește și un S Pen. Acesta se va putea atasa magnetic pe spatele tabletei. Bineînțeles că ecranul este compatibil și că există aplicațiile dedicate preinstalate.

Tot pe spate vom avea și un sistem dual camera. Senzorul principal are o rezoluție de 8 megapixeli și este ajutat de un ultrawide de 5 megapixeli.

Nu există o dată estimată de apariție oficială pentru Samsung Galaxy Tab S7 FE. Însă informațiile vorbesc despre un preț de vânzare de aproximativ 700 euro, valabil direct în Europa. Nu îmi dau seama cât de populare mai sunt tabletele în ziua de astăzi, dar probabil că decizia este luată cu suficiente argumente care să o susțină.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep