HomeMobileAndroidVideo: comparatie intre EMUI 11 si Harmony OS 2.0

Video: comparatie intre EMUI 11 si Harmony OS 2.0

Avem un scurt material video în care putem vedea cum arată și cum funcționează sistemul de operare HarmonyOS 2.0 Developer Beta3.
Avem un scurt material video în care putem vedea cum arată și cum funcționează sistemul de operare HarmonyOS 2.0 Developer Beta3.

Până în momentul în care Huawei o să lanseze oficial viitorul său sistem de operare HarmonyOS 2.0 avem ocazia să urmărim diverse materiale video în care sunt prezentate diferite versiuni de test ale acestuia. Vă recomand să urmăriți un scurt clip în care vedem Android cu EMUI 11 alături de un HarmonyOS 2.0.

HarmonyOS 2.0 este un Android Vanilla, optimizat de către Huawei peste care o să vedem o implementare EMUI. În materialul video de mai sus apare o mică diferență de viteză în defavoarea HarmonyOS 2.0, explicabilă fie printr-o conexiune la rețea mai slabă, fie prin faptul că vorbim de un build Developer Beta3 al HarmonyOS 2.0, instalat pe un alt model de smartphone Huawei.

Partea bună este că toate aplicațiile actuale Android vor funcționa și eu mă aștept ca odată ce va fi finalizat, HarmonyOS 2.0 să fie mai rapid decât Android-ul actual cu EMUI 11 pentru că primul ar trebui să fie mai curățat de bloatware.

Și dacă sunteți curioși să vedeți mai multe despre HarmonyOS 2.0, aruncați o privire pe materialul următor unde sunt prezentate elementele principale, folosind un Huawei Mate 40 Pro:

via GSMA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep