HomeMobileAndroidCe ziceti despre aceste imagini cu Samsung Galaxy Z Flip3?

Ce ziceti despre aceste imagini cu Samsung Galaxy Z Flip3?

O imagine ce reprezintă viitorul Samsung Galaxy Z Flip3, realizată în format digital pe baza unor leak-uri ieșit pe net la începutul săptămânii.
O imagine ce reprezintă viitorul Samsung Galaxy Z Flip3, realizată în format digital pe baza unor leak-uri ieșit pe net la începutul săptămânii.
Credit: imagine realizata de Giuseppe Spinelli pentru LetsGoDigital.

La începutul acestei săptămâni au ajuns pe net niște imagini neclare cu viitorul smartphone cu ecran pliabil Samsung Galaxy Z Flip3, iar pe baza lor LetsGoDigital a reușit să genereze niște poze de calitate mai bună, pe care le puteți consulta mai jos.

Imaginile ne arată un Galaxy Z Flip3 cu un ecran extern ceva mai mare și un aspect mat. Pe baza lor, graficianlul Giuseppe Spinelli a creat pentru LeytsGoDigital două poze de calitate mai bună cu ceea ce ar putea fi Galaxy Z Flip3. În imagini nu se vede, însă e posibil ca display-ul exterior să fie Gorilla Glass Victus precum cel de pe seria Galaxy S21. Acest display ar trebui să aibă o diagonală de 1.83 inci, pe care sistemul de operare va putea afișa notificări complete – dacă vă mai aduceți aminte, Microsoft a venit cu ideea asta în Windows SideShow pentru Windows Vista, acum aproape 20 de ani.

Sistemul foto/video cu două camere foto are acum poziționare verticală în locul celei orizontale de pe Z Flip. E posibil ca Samsung să păstreze o combinație de camere wide și ultrawide. Rămâne de văzut dacă așa va fi.

Din câte știm, Z Flip3 ar trebui să fie lansat în luna iulie, alături de celălalt smartphone cu ecran pliabil al Samsung, Galaxy Z Fold3.

Timp mai e, așa că nu ar trebui să ne mire dacă în perioada următoare o să vedem și alte leak-uri.

via GA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep