HomeFeaturedFocusZenfone 8 Flip duce mai departe camera rotativa

Zenfone 8 Flip duce mai departe camera rotativa

Zenfone 8 Flip

Asus nu renunță la Flip Camera, sistemul rotativ de camere care poate fi folosit și pentru selfie-uri. Și care este o adevărată jucărie pentru cei care își testează abilitățile de spioni. Zenfone 8 Flip este mai mare decât fratele său cel compact. Și adaugă și câteva chestii în plus, pe lângă dimensiune. Dar are și câteva minusuri. Așa că fanii acestui brand vor avea de făcut o alegere destul de dificilă.

Sistemul flip camera este compus din trei camere foto. Pe lângă senzorul principal de 64 megapixeli și cel ultrawide de 12 megapixeli, mai avem acum și un telephoto de 8 megapixeli, capabil de zoom optic 3x. De notat că senzorul principal nu mai oferă OIS ca în cazul compactului.

Ecranul lui Asus Zenfone 8 Flip pare să fie același ca la generația anterioară. Un AMOLED de 6,67 inchi, cu rezoluție fullHD+ și aspect 20:9, care oferă o rată de refresh de doar 90 Hz și este protejat de Gorilla Glass 6. Cititorul de amprentă digitală este integrat sub ecran.

Avem acum doar o singură opțiune de memorie RAM, de 8 GB și două posibilități de capacitate internă de stocare: 128 GB sau 256 GB. În plus, acum avem și slot microSD, dedicat. Chipset-ul este același Qualcomm Snapdragon 888.

Acumulatorul este și el mai mare, cu o capacitate de 5000 mAh. Se poate încărca cu aceeași viteză de 30W. Sistemul de operare este tot Android 11 cu interfața ZenUI 11 peste el.

Zenfone 8 Flip de la Asus are aceeași disponibilitate încă de astăzi, ca și compactul. Prețul pentru Europa începe de la 800 euro. În pachetul standard se pare că se va găsi și o husă de protecție.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep