Cel mai ieftin telefon 5G: Samsung Galaxy A22

0
Unul dintre cele mai ieftine modele de smartphone-uri 5G este modelul Galaxy A22 5G, cu display de 6.6 inci, baterie de 500 mAh și sistem triplu de camere foto.
Unul dintre cele mai ieftine modele de smartphone-uri 5G este modelul Galaxy A22 5G, cu display de 6.6 inci, baterie de 500 mAh și sistem triplu de camere foto.

Samsung a prezentat noul model Galaxy A22 5G, unul dintre cele mai ieftine modele 5G de pe piață. Seria A este gândită special pentru ca cele mai recente produse inovatoare Samsung să fie mai accesibile unui public cât mai larg. Cu o experiență vizuală captivantă, care îmbogățește streamingul și jocurile, și o cameră versatilă pentru a surprinde cotidianul în cele mai mici detalii, Galaxy A22 5G este un dispozitiv puternic cu o accesibilitate incredibilă.

„Galaxy A22 5G extinde și mai mult angajamentul Samsung de a oferi dispozitive accesibile, fără a compromite calitatea. El are atât un display impresionant, cât și o conectivitate 5G super-rapidă, oferind utilizatorilor viteza și performanța uimitoare, alături de o varietate de modalități de exprimare prin intermediul unui dispozitiv compact, pe care îl adăugăm în seria Galaxy A”, a spus Tiberiu Dobre, Head of IM Division Samsung Electronics România şi Bulgaria.

Galaxy A22 5G beneficiază de un display de 6.6 inci și rezoluție FHD+, pe un panel TFT Infinity-V, rată de refresh de 90Hz și o baterie de 5000 mAh și senzor de amprentă. Plus un sistem foto format din trei camere: cea cameră principală de 48MP, o cameră Ultra Wide de 5MP, o cameră Depth de 2MP și o cameră selfie de 8MP, utilizatorii pot face cu ușurință fotografii și selfie-uri ca niște adevărați profesioniști.

Samsung Galaxy A22 5G vine într-o gamă de culori vibrante, Gray, White și Violet, care favorizează stilul personal și îți permite să ieși în evidență. Îmbinând o formă simetrică netedă și margini confortabile rotunde, acest dispozitiv se simte și arată foarte bine în mână. Și, cu funcții suplimentare, precum One UI Core 3.1, Galaxy A22 5G este conceput astfel încât utilizatorii să poată fi productivi și creativi în fiecare zi.

Galaxy A22 5G va fi disponibil din prima jumătate a lunii iulie cu prețuri începând de la €229. Mai multe detalii despre seria Galaxy A, vizitați https://www.samsung.com/ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here