HomeFeaturedFocusHuawei MatePad Pro 12.6 si 10.8 anuntate oficial

Huawei MatePad Pro 12.6 si 10.8 anuntate oficial

Huawei MatePad Pro

Noile Huawei MatePad Pro, în două variante de dimensiune, sunt însoțite și de un MatePad să-i spunem standard. Dacă primele două au ecrane de 12.6, respectiv 10.8 inchi, MatePad vine cu un ecran de 10.95 inchi. Însă diferențele dintre cele trei sunt mai multe. Și o să încercăm să le atingem punctual în cele ce urmează. Până atunci însă să spunem că elementul comun al noii game de tablete high-end a companiei chineze (gândite să rivalizeze cu produsele similare de la Samsung și Apple) este reprezentat de noul sistem de operare proprietar. Toate cele trei tablete rulează noul HarmonyOS 2.0, elementul în jurul căruia a fost centrat tot evenimentul Huawei de aseară.

Ecranele celor două tablete Pro sunt OLED-uri cu rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Varianta cea mare are o rată de refresh standard, de 60 Hz. În schimb, surata mai mică propune o rată de refresh a ecranului de 120 Hz. Oferă suport pentru HDR10 și acoperă întreaga gamă DCI-P3.

Tot la capitolul multimedia intră cele opt difuzoare tunate în colaborare cu Harman/Kardon și cele patru microfoane care pot capta vocea de la distanțe de până la 5 metri. Camera foto frontală este integrată în marginea superioară a ecranului.

Huawei MatePad Pro de 12.6 inchi se bazează pe chipset-ul proprietar Kirin 9000E, în timp ce versiunea mai mică este construită în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 870. Ambele tablete au memorie RAM de 8 GB și oferă opțiuni de capacitate internă de stocare de 128 GB sau de 256 GB.

Pe spate există un sistem de trei camere foto, cu un senzor de tip 3D ToF. De asemenea, ambele tablete oferă suport pentru noul stylus M-Pencil, dar mai ales pentru o tastatură magnetică ce transformă dispozitivele în instrumente de lucru la nevoie.

Tableta mai mare are un acumulator de 10.000 mAh, ce se poate încărca cu până la 40W. Oferă de asemenea suport pentru încărcarea wireless (27W), dar și pentru reverse charging (10W). Tableta de 10 inchi are o baterie cu capacitatea de 7.250 mAh.

A fost înaintat chiar și un preț valabil pentru Europa pentru Huawei MatePad Pro de 12.6 inchi. Va costa 799 euro. Nu este foarte clar dacă e varianta cu 128 GB de memorie internă sau cea cu 256 GB. Însă diferența nu ar trebui să fie notabilă.

Huawei MatePad 11 vine, așa cum spuneam, cu un display de 10,95 inchi. Este un IPS LCD de această dată, dar se păstrează rezoluția și rata de refresh de 120 Hz. Procesorul este un Snapdragon 865, iar memoria RAM este de 6 GB. Există o singură opțiune de memorie internă, de 128 GB. Tableta are propria tastatură magnetică și un preț de vânzare de 399 euro (valabil pentru Europa). Ceea ce o transformă în dispozitiv ce țintește mediul academic, conform spuselor companiei.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep