HomeMobileAndroidLeica isi lanseaza smartphone-ul Leitz Phone 1

Leica isi lanseaza smartphone-ul Leitz Phone 1

Acesta este primul smartphone Leica, numit Leitz Phone 1, cu o singură cameră foto și suport 5G.
Acesta este primul smartphone Leica, numit Leitz Phone 1, cu o singură cameră foto și suport 5G.

Nu cred că vă așteptați la așa ceva: Leica și lansează un smartphone Android (care între noi fie vorba, seamănă mult cu un Mate 40 Pro) cu o cameră foto de 20MP și suport 5G. Într-un moment în care toți producătorii de smartphone-uri se bat în numărul de camere foto din sistemul principal și odată cu asta în megapixelii asociați lor, Leica îndrăznește să intre pe aceiași piață cu un concept diferit. Vorbim despre un senzor cu o dimnensiune de 1 inci, mult mai mare decât aproape tot ceea ce se găsește pe piață. Are o deschidere de f/1.0, ultra-wide, similară cu a unei lentile de 19mm.

Pentru camera selfie, Leica a optat pentru o cameră de 12.6 MP. Display-ul este unul de 6.6 inci, IGZO OLED cu o rată de refresh de 240 Hz și rezoluție de 2730 x 1260 pixeli plus senzor de amprentă sub display.

Smartphone-ul este construit în jurul unui cipset Qualcomm Snapdragon 888 5G, cu Android 11 plus 12GB RAM și 256 GB pentru stocare. Aparatul are și suport pentru microSD până la 1TB, conexiune WiFi 802.11ax, Bluetooth 5.2 plus o super baterie de 5000 mAh.

Carcasa este una metalică, ceea ce permite telefonului să fie certificat IP68.

Pentru moment Leica Leitz Phone 1 este un smartphone destinat în exclusivitate pieței din Japonia, dar e posibil să îl vedem și pe alte piețe din Asia.

via SG

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep