HomeFeaturedFocusOnePlus se unește cu Oppo!

OnePlus se unește cu Oppo!

Una dintre știrile importante ale zilei de azi este că OnePlus fuzionează cu Oppo, dar va continua să funcționeze independent.
Una dintre știrile importante ale zilei de azi este că OnePlus fuzionează cu Oppo, dar va continua să funcționeze independent.

OnePlus devine oficial un brand al Oppo (sub umbrela BBK Electronics), asta după ce o bună bucată au colaborat îndeaproape. Cu toate astea, Oppo rămâne un brand independent, care acum va beneficia de resurse mai multe și mai bune pentru a dezvolta în continuare produse interesante.

Dacă nu știați, Pete Lau și Carl Pei au lucrat la Oppo, iar din mai 2020, Pete Lau are rol de chief product office la Oppo. Din acest motiv fuziunea nu este o surpriză. Lau a menționat că în ciuda fuziunii, OnePlus o să rămână brand independent, ce va lansa produse proprii (de curând am văzut și primul smartwatch OnePlus, cu review-uri slabe până în acest moment) și va ține propriile evenimente.

O să fie interesant să vedem ce va ieși din această colaborare. Ar fi bine ca OnePlus să continue în direcția de inovare și să încerce produse interesante.

via OnePlus

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep