HomeMobileAndroidLista smartphone-urilor Huawei ce vor primi update-ul HarmonyOS 2.0

Lista smartphone-urilor Huawei ce vor primi update-ul HarmonyOS 2.0

Huawei a anunțat că peste 100 de aparate vor primi noul sistem de operare HarmonyOS 2.0 pînă anul viitor.
Huawei a anunțat că peste 100 de aparate vor primi noul sistem de operare HarmonyOS 2.0 pînă anul viitor.

Sunt peste 100 de aparate Hauwei care vor primi (mai devreme sau mai târziu) update-ul la noul sistem de operarea HarmonyOS 2.0, iar după cum era de așteptat primele sunt flagship-urile din 2020. Altele sunt produse din categoria aparatelor smart, lansate deja sau care vor fi lansate în perioada umătoare.

Primul val de upgrade începe deja de azi și cuprinde seria de smartphone-uri Mate 40, Mate 30 și P40 plus tabletele MatePad Pro.

Ulterior, în a doua jumătate a anului vor veni modelele Mate20, Mate Xs, nova 8, nova 7, nova 6 plus tabletele MatePad 10.4 și 10.8.

Apoi vine rândul modelelor de televizoare și monitoare smart din seria V, S și smartphone-urile P30, Mate X, Mate 20X și tabletele M6.

Pentru ca în prima parte din 2022 să vină rândul modelelor mai vechi de smartphone și tablete Huawei – chiar Mate 9 sau P10, P20.

Lista e masivă și după cum am spus, cuprinde peste 100 de modele de produse Huawei ce vor ajunge să folosească HarmonyOS 2.0. Vestea bună este că acestea vor putea fi actualizate la o versiune mai nouă de Android, care va funcționa mai bine în ecosistemul Huawei, cea proastă este că unele dintre ele vor pierde integrarea serviciilor Google.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep