HomeFeaturedFocusNokia G20 disponibil in Romania

Nokia G20 disponibil in Romania

Nokia G20

Nokia G20, terminal anunțat oficial de către HMD Global în luna aprilie a acestui an, ajunge acum și pe piața locală. În aceeași zi în care este anunțată disponibilitatea sa și în Statele Unite. Glumind, putem spune că finlandezii au pus egal între România și SUA. Nici măcar la nivel de preț nu sunt diferențe notabile. Prețul recomandat pentru piața noastră este de 799 lei, iar cel pentru Statele Unite este de 199 dolari.

În ofertele partenerilor Nokia din România vor putea fi găsite ambele versiuni de culoare: Night și Glacier.

Dispozitivul se plasează la limita dintre entry-level și mid-range. Se bazează pe un nucleu hardware format dintr-un chipset MediaTek Helio G35, o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Și aici este diferența față de Statele Unite, care primesc versiunea cu 128 GB. Oricum, ca o consolare, utilizatorul primește un slot microSD dedicat, pe lângă cele două pentru SIM-uri.

Nokia G20 propune un display IPS LCD de 6,52 inchi, cu rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). Un notch central în formă de picătură găzduiește o cameră foto frontală cu rezoluție de 8 megapixeli. Pe spate, într-un modul circular, avem un sistem de patru camere foto. Un senzor principal de 48 megapixeli, un ultrawide de 5 megapixeli și inca două camere de câte 2 megapixeli fiecare (macro și adâncime).

Autonomia poate fi văzută ca un punct forte al terminalului, pentru că bateria are o capacitate de 5050 mAh. Însă se poate încărca doar cu 10W. Așa că o să dureze puțin o încărcare completă.

Nokia G20 mai are un argument major de partea sa. Cei trei ani de update-uri lunare de securitate pe care compania îi promite. Plus cele două upgrade-uri ale sistemului de operare, care este un Android 11, în timpul acestor trei ani.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep