HomeFeaturedFocusCum urmariti in direct prezentarea Windows 11 si la ce sa ne...

Cum urmariti in direct prezentarea Windows 11 si la ce sa ne asteptam

Sub sloganul ”What is next for Windows” Microsoft va prezenta primele detalii oficiale despre Windows 11, următoarea versiune a sistemului de operare.
Sub sloganul ”What is next for Windows” Microsoft va prezenta primele detalii oficiale despre Windows 11, următoarea versiune a sistemului de operare.

Pe 24 iunie, începând cu ora 18:00 a României Microsoft va prezenta detalii despre următorul Windows (11) în cadrul unui eveniment ce poate fi urmărit în direct aici.

Din leak-urile de până acum știm că următorul Windows se va numi sec Windows 11 (asta în condițiile în care Microsoft anunțase acum câțiva ani că o să rămânem la un Windows 10 perpetuu) și că este de fapt o nouă interfață peste același schelet Windows 10 pe care îl cunoaștem deja din versiunile Insider Preview.

Noul shell beneficiază de interfața pe care ne pregăteam să o vedem în Windows 10X, sistemul de operare ce ar fi trebuit să ajungă pe tablete, smartphone-uri și laptop-uri ARM. Are un desing mai unitar, ce susține (din nou!) prezența widget-urilor și într-o oarecare măsură amintește de macOS.

Din câte am citit, cei ce au testat leak-ul de Windows 11 spun că ar fi și ceva mai rapid, însă detaliile nu sunt relevante pentru că nu știm dacă vorbim de aceiasi versiune.

Toate astea, plus informații despre schimbările introduse pentru dezvoltatorii de aplicații și rețelele corporate, le vom analiza după lansarea oficială. Unde așteptăm să vedem și prima versiune oficială de test.

Vă recomand să vă alocați o oră (începând cu ora 18:00) și să urmărim împreună prezentarea. Ca de obicei, putem conversa pe Twitter pe adresa mea @balanionut.

Revin cu detalii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep