HomeEvenimenteNoul concept Windows 10 va fi prezentat pe 24 iunie!

Noul concept Windows 10 va fi prezentat pe 24 iunie!

Aflată multă vreme la nivel de zvon, informația e acum oficială: Microsoft va prezenta viitorul concept de Windows 10 pe 24 iunie, în cadrul unui eveniment virtual.
Aflată multă vreme la nivel de zvon, informația e acum oficială: Microsoft va prezenta viitorul concept de Windows 10 pe 24 iunie, în cadrul unui eveniment virtual.

Panos Panay (Chief Product Officer) a anunțat pe Twitter că Microsoft va prezenta viitorul concept de Windows 10 (anticipat de Satya Nadella în carul keynote-ului e la BUILD 2021 de săptămâna trecută) pe 24 iunie, în cadrul unui eveniment virtual la care e probabil să participe și CEO-ul Satya Nadella.

Zvonuri despre un Windows 10 redesenat, sub numele Sun Valley, există de ceva vreme, dar fără niciun suport real. Acum informația e oficială: după mai multe serii de schimbări mici, urmează din nou una majoră în Windows 10 – ”una dintre cele mai semnificative schimbări din ultima decadă legate de Windows”. Din câte am înțeles, acest Windows 10 va veni cu un alt Start Menu, Action Center, Task Bar și File Explorer care sunt desenate mai modern și vor avea și funcții noi.

Evenimentul online se va desfășura sub denumirea de What’s Next for Windows și va avea loc pe 24 iunie, de la ora 18:00 a României, cu access gratuit.

Participarea va fi gratuită, așa că vă recomand să vă blocați în calendar intervalul orar 18:00-19:00 pentru 24 iunie. Și ca de obicei vă aștept pe Twitter să schimbăm impresii.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep