HomeFeaturedFocusHuawei Watch 3 anuntat oficial cu HarmonyOS si eSIM

Huawei Watch 3 anuntat oficial cu HarmonyOS si eSIM

Huawei Watch 3

Am văzut că mulți sunt tentați să spună că Huawei Watch 3 este primul smartwatch veritabil lansat după o pauză de vreo patru ani. Asta probabil pentru că noul ceas anunțat de compania chineză oferă suport pentru eSIM și poate fi folosit independent de telefon. Va exista și o variantă Pro, realizată din materiale ceva mai premium și cu o autonomie mai bună.

Din punctul de vedere al designului, se distinge rotița laterală care înlocuiește unul dintre butoanele prezente la generația anterioară. Astfel se va putea naviga mult mai ușor în noua interfață. Și dacă tot am vorbit despre noul HarmonyOS, să spunem și că Huawei aduce App Gallery direct pe ceas. Pot fi astfel instalate aplicații direct din ceas, fără să mai fie nevoie de un smartphone. Există și o promisiune că mai mulți parteneri dezvoltă aplicații dedicate.

Tot la nivel de aspect fizic putem menționa și ecranul rotund al lui Huawei Watch 3. Un AMOLED cu margini înguste și diametru de 1,43 inchi (densitate 326 ppi). Rata de refresh a display-ului este de 60 Hz. Luminozitatea poate ajunge la 1000 niți. Protecția ecranului este asigurată de o sticlă ultra-rezistentă.

Rama este realizată din oțel special, iar spatele este ceramic. Acolo își găsesc locul senzorul de puls, cel care măsoară saturația de oxigen, dar și unul care măsoară temperatura corpului (la nivelul mâinii). Cu ajutorul acestora pot fi identificate diverse probleme de sănătate pe lângă monitorizările clasice. Evident, avem și monitorizarea activităților sportive (peste 100, ne spune compania producătoare) și tot sistemul de notificări devenit deja clasic. În plus, ceasul oferă suport pentru apeluri video (cred că unidirecțional) prin aplicația proprietară.

Autonomia este de trei zile în modul full operativ (cu 4G-ul pornit) și de 14 zile într-un mod ceva mai economicos. Sunt disponibile versiunea Active, cu o curea de silicon, cea Clasică, cu curea de piele și una cu brățară metalică, numită Elite.

Varianta Pro aduce materiale ceva mai premium. Dar și o autonomie mai bună (cinci zile cu 4G-ul pornit și până la 21 de zile în modul Ultra-Long Lasting Mode. Vine și cu o poziționare GPS mai exactă, datorită modului GPS dual band.

Prețul pentru Huawei Watch 3 este de 349 lire, pentru Marea Britanie. Acolo unde va deveni disponibil pe 28 iunie. Versiunea Pro va fi vândute cu 499 lire.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep