HomeFeaturedFocusOnePlus Nord N200 5G, cateva specificatii tehnice

OnePlus Nord N200 5G, cateva specificatii tehnice

OnePlus Nord N200 5G

Cred că este deja clar pentru toată lumea că în perioada următoare își va face apariția un succesor pentru N100. Avem chiar și o confirmare oficială din acest punct de vedere. CEO-ul Pete Lau a oferit și numele acestui viitor smartphone, OnePlus Nord N200 5G. Din start aflăm că vom avea parte de suport pentru noile viteze de conectare.

În plus, avem acum și o listă completă de specificații tehnice, care ne arată foarte clar intenția de a scoate pe piață un telefon 5G foarte competitiv din punctul de vedere al prețului.

5G-ul va fi acoperit cu ajutorul unui chipset Qualcomm Snapdragon 480. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 4 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB. La nevoie, poate fi extinsă prin card microSD cu încă maxim 256 GB.

Ecranul lui OnePlus Nord N200 5G este un IPS LCD de 6,49 inchi. Rezoluția este de această dată fullHD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). Rata de refresh este de 90 Hz, iar protecția este asigurată de o sticlă 2.5D. În partea stângă este are un orificiu discret pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 16 megapixeli.

Pe spate se găsește un sistem foto destul de modest, compus din două camere. Un senzor principal de 13 megapixeli și unul pentru detalii de adâncime de 2 megapixeli.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh, care se va putea încărca cu până la 18W. Cititorul de amprentă digitală va fi plasat lateral.

OnePlus Nord N200 5G va avea un preț destul de competitiv. Nu va putea fi ignorat de către cei care caută un telefon ieftin, dar țin la conectivitatea 5G.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep