HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M32 anuntat oficial

Samsung Galaxy M32 anuntat oficial

Samsung Galaxy M32

O nouă apariție populează popularul segment mid-range al producătorului coreean. Este vorba despre Samsung Galaxy M32, un telefon care a fost multă vreme subiectul materialelor de tip leak. Și care, cel puțin la momentul apariției, va fi destinat piețelor asiatice. Însă, la fel ca și predecesorii săi, va ajunge inclusiv în România. Așa că îi putem acorda câteva clipe de atenție.

Terminalul este construit în jurul unui display AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9). Ecranul are o rată de refresh de 90 Hz. În mod oarecum surprinzător, cititorul de amprentă digitală nu este integrat sub display. Camera foto frontală se găsește într-un notch în formă de picătură. Are o rezoluție de 20 megapixeli.

Pe spate, Samsung Galaxy M32 vine cu un sistem de patru camere foto. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Cel ultrawide este de 8 megapixeli. Ultimele două camere sunt de câte 2 megapixeli fiecare, una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime.

La interior avem un chipset MediaTek Helio G80. Sunt disponibile două configurații de memorie. Una, ceva mai accesibilă, cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB. Cea de-a doua, ceva mai atractivă, vine cu 6 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. În ambele cazuri există un slot dedicat microSD.

Acumulatorul are o capacitate de 6000 mAh. Se poate încărca cu până la 25W. Sistemul de operare este un Android 11 cu OneUI 3.1 peste el.

Samsung Galaxy M32 are un preț de vânzare de aproximativ 200 dolari, respectiv 230 dolari, în funcție de configurația de memorie aleasă. Va fi pus în vânzare în primă fază pe Amazon, pe 28 iunie.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep