HomeMobileAndroidSoul X8 PRO noul flagship Allview cu sistem AI Penta Camera

Soul X8 PRO noul flagship Allview cu sistem AI Penta Camera

Soul X8 Pro este cel mai nou smartphone din oferta Allview, cu sistem foto cu 5 camere și procesor MediaTeck Helio G90T.

Azi a fost o zi interesantă pe piața românească de smartphone-uri, pe lângă vivo X60 Pro și noul OnePlus Nord CE 5G avem și un nou flagship în oferta Allview: Soul X8 Pro. În stilul companiei brașovene, flagship-ul Soul X8 Pro este construit cu specificații tehnice interesante, din punct de vedere numeric: un procesor MediaTek Helio G90T, 6GB, 128 GB pentru stocare, display de 6.67 inci, sistem foto cu 5 camere și Android 11.

Aparatul arată destul de bine în poze.

După cum am spus, sistemul de camere foto (elementul de atracție) beneficiază de o combinație de senzori de 64MP (principală), 8MP (wide), una macro, una mono și una bokeh. Cea selfie este de 32 MP.

Dacă vă entuziasmează specificațiile, mergeți într-un magazin și uitați-vă la el. Dar nu vă lăsați păcăliți de specificațiile tehnice ”impresionante” pentru că performanța lor e departe de cea a unor flagship-uri Samsung, Huawei, Apple.

Puneți în balanță și prețul (1799 lei) și apoi luați decizia – pentru comparație uitați-vă aici și aici ce poate face un Galaxy A52, cam la același preț.

Soul X8 PRO este disponibil pe www.allview.ro/soulx8pro și poate fi achiziționat atât individual, cât și sub formă de pachet: Soul X8 PRO și căștile wireless AV1.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Comandat, abia astept sa il testez. Mi-a placut campania si am intrat. Am mai avut un Extreme de care am fost multumit. Din pacate a decedat intr-un accident :)) ( cazut de la balcon). Allview se dezvolta tare frumos!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep