HomeFeaturedFocusNokia C20 Plus anuntat oficial

Nokia C20 Plus anuntat oficial

Nokia C20 Plus

O nouă apariție din partea HMD Global. Însă din păcate pentru entuziaști brandului Nokia, tot pe zona entry-level, la fel ca Nokia C01 Plus. De această dată însă, ne mutăm în partea de sus a categoriei, cu noul Nokia C20 Plus. Un dispozitiv care va arăta bine și în ofertele operatorilor, dar care, prin prisma prețului accesibil, poate fi interesant și în open market.

Dispozitivul face parte din aceeași familie Android Go (sistemul de operare este Android 11 Go Edition), ceea ce înseamnă că vine cu o versiune a sistemului de operare de la Google ceva mai blând cu resursele. Mai puțin pretențioasă, s-ar putea spune. Însă și cu anumite funcționalități limitate.

La nivel de hardware, Nokia C20 Plus alege tot un chipset Unisoc, model SC9863A. Memoria RAM este de 3 GB, iar capacitatea internă de stocare este de 32 GB. Poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD cu încă cel mult 256 GB.

Ecranul este un IPS LCD cu diagonală de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli, aspect 20:9). În partea de sus are un notch în formă de picătură, unde își găsește loc o cameră foto frontală de 5 megapixeli. Pe spate avem un sistem dual camera la fel de modest, cu un senzor principal de 8 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Nu există cititor de amprentă digitală. Securizarea dispozitivului se face prin Face Unlock.

Capacitatea bateriei lui Nokia C20 Plus este ceva mai spectaculoasă, cu cei 4950 mAh ai ei. Totuși, se încarcă cu doar 10W. Și mai descurajant, prin microUSB.

Telefonul va fi disponibil în două versiuni de culoare, negru și albastru închis. Va fi pus în vânzare săptămâna viitoare, la un preț de aproximativ 100-110 euro.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep