HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Motorola Edge 20

Cateva detalii despre Motorola Edge 20

Motorola Edge 20

Sunt tot mai frecvente informațiile despre viitoarea familie Motorola Edge 20. Semn că nu mai este mult până la momentul apariției oficiale. Și știm că pe lângă Edge 20 standard, vom avea un Pro și o versiune Lite. Însă vedeta acestui material este modelul standard, despre care au fost centralizate mai toate informațiile de natură tehnică.

Dispozitivul se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 778. Care va aduce și suportul pentru rețelele 5G. Caracteristică ce începe să fie obligatorie pentru telefoanele care se respectă cât de cât. La nivel de memorii RAM se va putea opta între 6 GB sau 8 GB. La fel și în ceea ce privește capacitatea internă de stocare, vor exista două variante, de 128 GB sau de 256 GB.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4000 mAh.

Ecranul lui Motorola Edge 20 se pare că va avea o diagonală de 6,7 inchi. Fotografiile ne arată margini foarte înguste, iar zvonurile vorbesc despre o rată de refresh de 120 Hz. Cel mai probabil rezoluția va fi fullHD+. Camera foto frontală, cu rezoluție de 32 megapixeli își găsește loc într-un orificiu discret.

Vedeta incontestabilă este sistemul foto de pe spatele telefonului. Avem un senzor principal de 108 megapixeli, ajutat de un ultrawide de 16 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una telephoto de 8 megapixeli, cu zoom optic 3x.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

De văzut când își va face apariția acest Motorola Edge 20, împreună cu frații săi. Eu cred că nu mai este mult de așteptat.

via PriceBaba

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep