HomeFeaturedFocusPoco F3 GT anuntat oficial

Poco F3 GT anuntat oficial

Poco F3 GT

Xiaomi a prezentat oficial Poco F3 GT. Un terminal cu veleități de gaming, care aduce, așa cum ne-a obișnuit acest sub-brand, un raport preț/specificații extrem de atractiv. Telefonul are destul de multe în comun cu Redmi K40 Gaming Edition. Mai ales din punct de vedere fizic. Însă asemănările merg și la nivel de specificații interne.

Pentru amatorii de jocuri pe smartphone, dispozitivul nostru vine echipat cu două butoane speciale, acele shoulder trigger-e. De asemenea, un sistem de răcire avansat, cu o cameră de vapori și o bară de grafen (un grafit mai special) ajuta la disiparea cât mai eficientă a căldurii. La nivel software, avem modul Game Turbo. Care concentrează toate resursele terminalului înspre sesiunile de gaming.

La interior dispozitivul se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 1200 AI, special conceput de producătorul chinez de chipset-uri pentru Xiaomi.

Din punctul de vedere al memoriilor, Poco F3 GT vine în trei combinații posibile. Prima cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB, care are un preț de vânzare de aproximativ 360 dolari. Versiunea intermediară vine cu 8 GB de RAM și aceeași memorie internă de 128 GB. Și costă aproximativ 390 dolari. Varianta de top are 8 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB. Dar și un preț de vânzare de aproximativ 415 dolari.

Ecranul este un AMOLED de 6,67 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9) și rată de refresh de 120 Hz. Este protejat de Gorilla Glass 5 și are un orificiu central pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Sistemul de trei camere de pe spate are un senzor principal de 64 megapixeli. Plus un ultrawide de 8 megapixeli și o cameră dedicată macro de 2 megapixeli.

Autonomia lui Poco F3 GT este asigurată de un acumulator de 5065 mAh, care se poate încărca cu până la 67W.

Terminalul va fi pus în vânzare pe 26 iulie, cu precomenzi începând de mâine.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep