HomeFeaturedFocusOppo Reno6 4G a fost prezentat oficial

Oppo Reno6 4G a fost prezentat oficial

Oppo Reno6 4G

Oppo Reno6 4G nu este doar varianta fără suport pentru 5G a fratelui său anunțat oficial în mai. Diferențele sunt mult mai mari, inclusiv la nivel fizic. Acolo unde avem o altă formă a modulului foto de pe spate, o altă suprafață și curbe mai rotunjite ale noului dispozitiv. Care este și mai gros, dar în același timp mai ușor decât modelul 5G.

De fapt, unul dintre puținele lucruri care au rămas neschimbate este ecranul AMOLED de 6,4 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 90 Hz. Cu tot cu cititorul de amprentă integrat sub el. Însă camera foto din orificiul discret este acum de 44 megapixeli. Față de 32 megapixeli la modelul 5G.

A rămas la fel și memoria RAM, la 8 GB, dar și capacitatea internă de stocare de 128 GB. Bine, modelul 5G mai avea o variantă ceva mai atractivă, dar la Oppo Reno6 4G nu mai este cazul. Evident, a fost schimbat și chipset-ul. Care acum este un Qualcomm Snapdragon 720G, față de MediaTek Dimensity 900SoC.

Pe spate apare acum și cea de-a patra cameră foto. Pe lângă senzorul principal de 64 megapixeli, cel ultrawide de 8 megapixeli și cel macro de 2 megapixeli, avem acum și unul monocrom, pentru detalii de adâncime, tot de 2 megapixeli.

Acumulatorul primește 10 mAh în plus (de la 4300 mAh), dar pierde din viteza de încărcare, de la 65W la 50W.

În aceste condiții, noul Oppo Reno6 4G este disponibil pe piețele asiatice, la un preț de aproximativ 360 dolari.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep