HomeFeaturedFocusPoco X3 GT anuntat oficial

Poco X3 GT anuntat oficial

Poco X3 GT

Noul smartphone al celor de la Xiaomi, modelul Poco X3 GT, a avut parte de un eveniment de lansare oficială. Eveniment la care s-a vorbit inclusiv despre disponibilitatea sa globală. Însă Europa nu apare în lista cu primele piețe pe care va putea fă găsit. Așa că, pentru moment, ne rămâne doar să vedem ce are el de oferit. Iar dacă reușește să impresioneze printr-un raport preț/specificații atractiv, să sperăm că ulterior va ajunge și în Europa.

Dispozitivul este construit în jurul unui chipset MediaTek Dimensity 1100. Care aduce cu el și suportul pentru rețelele 5G. Procesorul rulează în combinație cu o memorie RAM de 8 GB. La nivel de capacitate internă de stocare se disting două opțiuni. Una cu 128 GB și una cu 256 GB de memorie internă. Nu există slot pentru microSD, așa că alegerea trebuie cântărită atent.

Ecranul lui Poco X3 GT este un IPS LCD de 6,6 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 120 Hz. La pachet vine și suportul pentru HDR10. Protecția este asigurată de o sticlă de top Gorilla Glass Victus. În partea de sus avem un orificiu discret, plasat central, pentru o cameră foto frontală de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral.

Pe partea din spate se găsește un sistem foto compus din trei camere. Senzorul principal are o rezoluție de 64 megapixeli. Este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. Ultima cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Autonomia lui Poco X3 GT este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta se poate încărca cu până la 67W. Și poate încărca și alte dispozitive.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața MIUI 12.5 peste el.

La bord există și un emițător IR (infrared).

Prețul recomandat este de 299 dolari, respectiv 329 dolari (în China), în funcție de opțiunea de memorie internă aleasă.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep