AcasăFeaturedFocusVideo: Apple ne arata cum sa facem poze de noapte cu iPhone

Video: Apple ne arata cum sa facem poze de noapte cu iPhone

Într-un nou material din seria ”Today at Apple”, compania americană ne învață cum să facem poze de noapte cu iPhone-ul și cum să le edităm mai bine.
Într-un nou material din seria ”Today at Apple”, compania americană ne învață cum să facem poze de noapte cu iPhone-ul și cum să le edităm mai bine.

Fanii Apple au parte de un material video inedit în care compania americană îi învață să facă poze faine de noapte și cum să le editeze mai bine. Clipul este postat pe canalul de YouTube al Apple în seria ”Today at Apple”, iar dacă vă tentează îl puteți urmări mai jos:

Clipul explică cum se poate folosi modul de fotografiere Night Mode și cum poza rezultată poate să fie editată în Photos. Timp de 8 minute Maria Lax (Londra) și Landon (New York) ne arată ce se poate face cu un iPhone 11/12.

Cred că merită să urmăriți materialul video și dacă nu sunteți fan Apple sau nu aveți un iPhone pentru că ideile din spate sunt valide indiferent de aparatul foto folosit. E drept, unele dintre efectele adăugate ulterior sunt posibile prin aplicația de editare foto a Apple, dar asta nu înseamnă că în alte soluții nu veți putea obține ceva similar.

Rezultatele sunt interesante și bineînțeles, sunt de natură să deschidă apetitul pentru fotografie și în utilizatorul obișnuit.

Nu credeți?

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro