HomeFeaturedFocusRealme GT Master Exploration Edition anuntat oficial

Realme GT Master Exploration Edition anuntat oficial

Realme GT Master Exploration Edition

Toată avalanșa de informații despre Master Edition-ul companiei chineze s-a terminat până la urmă cu apariția oficială a două terminale. Dintre acestea, Realme GT Master Exploration Edition este cel mai atractiv. Așa că asupra lui o să ne concentrăm în minutele care urmează. Și asta pentru că vine și cu specificațiile mai interesante, dar și cu un aspect fizic inedit.

Modelul de pe spate încearcă să îl imite pe cel al valizelor de călătorie din material dur. Are niște protuberanțe dispuse orizontal, care nu par să deranjeze utilizatorul. În același timp, textura imită pielea naturală, lucru care mie personal îmi place foarte mult la un telefon.

Se pare că cei care nu se împacă cu acest design/model, vor avea la dispoziție și versiunea cu sticlă glossy, la Master Edition-ul standard.

La interior, Realme GT Master Exploration Edition se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 870. La nivel de memorii se disting două echipări. Una cu 8 GB de RAM și 128 GB memorie internă și una mai atractivă, cu 12 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display Super AMOLED de 6,55 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh este de 120 Hz. Ecranul oferă suport pentru HDR10+ și este protejat cu Gorilla Glass 5. De asemenea, integrează și cititorul de amprentă digitală. În partea stângă are un orificiu discret pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 32 megapixeli.

Pe partea din spate se găsește un sistem compus din trei camere foto. Senzorul principal este de 50 megapixeli (Sony IMX766 cu OIS) și este ajutat de un ultrawide de 16 megapixeli. Cea de-a treia cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator de 4500 mAh, care se poate încărca ultra-rapid cu până la 65W, prin tehnologia proprietară SuperDart.

Realme GT Master Exploration Edition are prețuri de aproximativ 430 dolari, respectiv 480 dolari, în funcție de versiunea de memorie aleasă. Vânzările încep pe 30 iulie, în primă fază în China.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep