AcasăEvenimenteCum urmaresti lansarea OnePlus Nord 2 5G de pe 22 iulie

Cum urmaresti lansarea OnePlus Nord 2 5G de pe 22 iulie

Pe 22 iulie, începând cu ora 17:00 a României are loc prezentare oficială a celui mai nou membru al familiei OnePlus Nord, lansare ce poate fi urmărită în direct.
Pe 22 iulie, începând cu ora 17:00 a României are loc prezentare oficială a celui mai nou membru al familiei OnePlus Nord, lansare ce poate fi urmărită în direct.

Pe 22 iulie 2021, de la ora 17:00 are loc lansarea oficială a smartphone-ului OnePlus Nord 2 5G, considerat ca fiind cel mai important pas înainte în categoria mid0range. După cum se poate vedea și în imaginea de mai sus, Nord 2 5G este prezentat ca fiind un flagship killer, date fiind specificațiile sale interesante.

OnePlus a organizat prima lansare de produse prin AR din lume pentru OnePlus Nord, în iulie 2020. De asemenea, compania a lansat OnePlus Nord CE 5G luna trecută, printr-un eveniment neconvențional în formatul unui film. OnePlus continuă să regândească experiența de lansare convențională și depășește din nou limitele odată cu lansarea OnePlus Nord 2.

OnePlus Nord 2 5G aduce performanța smartphone-urilor fără compromisuri alimentată de AI, un sistem de camere mai inteligent și elementele care îl fac comparabil cu flagship-urile. Este echipat cu mai multe funcții flagship precum o cameră principală de 50MP, senzor Sony IMX 766 și OIS )stabilizare optică) din seria OnePlus 9, precum și un chipset flagship de la MediaTek – Dimensity 1200-AI, exclusiv pentru OnePlus, dotat cu o serie de funcții bazate pe AI pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului în fotografii, display, jocuri și multe altele.

Senzorul principal al camerei foto este de 50MP, cu 56% mai mare decât cel din generația anterioară. Permite captarea unei cantități suplimentare de lumină pentru fotografii și videoclipuri bine iluminate. De asemenea, Nord 2 oferăun mod Nightscape îmbunătățit numit Nightscape Ultra, care ajută la realizarea unor fotografii mai bune și mai luminoase în locuri întunecate, cu doar 1 lux de lumină – echivalent cu cantitatea de lumină emisă de o singură lumânare.

OnePlus Nord 2 este construit în jurul chipset-ului MediaTek – Dimensity 1200-AI, cel mai avansat MT al momentului și se mândrește cu valențe AI la nivelul camerei. Tehnologia de imagistică AI permite o experiență mai inteligentă, cum ar fi funcțiile de îmbunătățire a fotografiilor și a videoclipurilor și, de asemenea, îmbunătățește conținutul vizionat la calitate HDR. Funcția AI Photo Enhancement poate recunoaște până la 22 de scenarii de fotografie diferite și reglează automat tonurile de culoare și contrastul, chiar și noaptea și în alte medii cu lumină slabă. Funcția AI Video Enhancement activează efecte HDR în timp real, în timpul înregistrării video. Acest lucru ajută la îmbunătățirea calității imaginii și la îmbunătățirea gamei de culori și a preciziei culorii videoclipurilor.

Dacă vreți să urmăriți evenimentul de lansare OnePlus Nord 2 5G, acesta va fi transmis în direct pe canalul de YouTube al OnePlus, joi, 22 iulie, începând cu ora 17:00 a României.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro