HomeMobileAndroidRecomandare: Water Resistance Tester, aplicatia de testare a etanseitatii smartphone-ului

Recomandare: Water Resistance Tester, aplicatia de testare a etanseitatii smartphone-ului

Cu ajutorul aplicației Android Water Resistance Tester puteți verifica cât de bine e închis smartphone-ul și dacă poate rezista la apă!
Cu ajutorul aplicației Android Water Resistance Tester puteți verifica cât de bine e închis smartphone-ul și dacă poate rezista la apă!

Săptămâna trecută a făcut furori aplicația Water Resistance Tester pentru Android, pentru că dezvoltatorul ei a găsit o modalitate ingenioasă de a testa etanseitatea si implicit rezistența la apă a smartphone-urilor Android prin folosirea barometrului. Ideea e simplă: descărcați aplicația Water Resistance Tester din Play Store (link aici) și apoi urmăriți instrucțiunile de pe ecran. Vi se cere să apăsați pe diferite zone ale ecranului și senzorul smartphone-ului va măsura presiunea din interior, în felul acesta putând detecta eventualele zone unde smartphone-ul nu e etanș.

Aplicația asta e un exemplu superb de ingeniozitate și despre cum putem să punem mai bine în valoare senzorii din smartphone-uri, că avem destui!

Am testat-o pe Galaxy Note 20 5G și Zenfone 8, ambele aparate au trecut cu brio testul.

Cred că merită să o aveți la îndemână, mai ales dacă suspectați că smartphone-ul vostru a suferit niște accidente și e posibil să nu mai fie închis ermetic. Măcar știți la ce să vă așteptați.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep