HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Watch4 si Watch4 Classic listate accidental

Samsung Galaxy Watch4 si Watch4 Classic listate accidental

Samsung Galaxy Watch4

Cei care s-au grăbit să arate publicului noul Samsung Galaxy Watch4 și varianta sa clasică au fost cei de la Amazon Canada. Care au listat produsele, cu tot cu prețuri de vânzare. Între timp paginile au fost șterse. Dar ochii agili ai pasionaților de tehnologie au reținut momentul. Așa că anumite detalii tehnice, unele care se știau deja, au ajuns acum în atenția publicului. Precum și multe fotografii cu noua gamă de produse wearable ale coreenilor.

Varianta clasică este cea care arată mai bine. Cel puțin din punctul meu de vedere. Este echipată cu un inel rotativ, care ar putea să aibă și anumite funcții de navigare prin meniu. Vine în două dimensiuni, așa cum s-a întâmplat și până acum: una de 42 mm și una de 46 mm. Cu ecrane de 1,19 inchi, respectiv 1,36 inchi.

Prețurile afișate sunt de 290 euro, respectiv 315 euro. Valabile în Canada (și exprimate în dolari canadieni pe Amazon).

Samsung Galaxy Watch4 cel standard, este ceva mai mic. Nu mai are acel inel și propune și el două versiuni. Una de 40 mm și una de 44 mm. În mod oarecum surprinzător, cele două au aceleași ecrane ca la versiunea clasică. Din nou, prețurile (convertite) sunt de 210 euro, respectiv 235 euro.

Toate ceasurile din serie au aceleași funcționalități. Unele standard pentru acest segment de produse. Dar cu nume ceva mai pompoase date de producător: Body Composition Analysis, Advanced Sleep, V02 Max, Blood Oxygen Monitoring, Heart Rate Monitor. Plus monitorizarea activităților sportive și partea de notificări.

La nivel de conectivitate există GPS, NFC, Bluetooth și Wi-Fi. Plus LTE la unele modele.

De remarcat și că toate dispozitivele din seria Samsung Galaxy Watch4 revin la sistemul de operare al Google, după o perioadă în care au încercat opțiunea proprie (Tizen).

Ceasurile coreeniloir vor fi disponibile la vânzare, cel puțin potrivit celor de la Amazon Canada, de pe 27 august.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep