HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy M32 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy M32 5G trece prin Geekbench

Samsung Galaxy M32 5G

Samsung Galaxy M32 5G pare să fie tot mai aproape de momentul apariției sale oficiale. O unitate de test tocmai a trecut prin Geekbench, unde a lăsat la vedere câteva detalii tehnice. De reținut că varianta 4G a fost anunțată oficial cu ceva vreme în urmă (luna trecută). Și că seamănă foarte bine la configurație cu A32 4G. Așa că, mergând pe același principiu, terminalul nostru va fi foarte apropiat, dacă nu chiar identic cu Galaxy A32 5G.

Ne întoarcem puțin la versiunea 4G a lui M32. Care a venit cu un acumulator de 6000 mAh în India. Dar și-a făcut mai apoi apariția în Marea Britanie cu o baterie ceva mai mică, de doar 5000 mAh. Nu diferența la capacitatea acumulatorilor contează aici, ci faptul că telefonul a ajuns pe cale oficială și în Europa.

Așa că sunt justificate cele câteva clipe de atenție pe care i le vom acorda în cele ce urmează lui Samsung Galaxy M32 5G. Un smartphone care se va baza, așa cum ne arată Geekbench, pe un chipset MediaTek Dimensity 720. Și aici avem prima confirmare a asemănărilor cu Galaxy A32 5G.

Unitatea testată a fost echipată cu o memorie RAM de 6 GB. Dar mă aștept să fie disponibile mai multe configurații de memorie, atât RAM, cât și stocare internă. Sistemul de operare a fost un Android 11, cel mai probabil cu interfața OneUI 3.1 peste el.

Din alte surse știm că telefonul va avea abilități dual-SIM. Alte detalii tehnice despre Samsung Galaxy M32 5G nu se cunosc pentru moment. Dar, așa cum spuneam, A32 5G poate să ofere indicii suplimentare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep