HomeFeaturedFocusZTE Axon 30 5G a fost prezentat oficial

ZTE Axon 30 5G a fost prezentat oficial

ZTE Axon 30 5G

Odată cu ZTE Axon 30 5G, compania chineză aduce la dispoziția publicului larg noua tehnologie de integrare a camerei foto frontale sub ecran. Senzorul de 16 megapixeli este acum acoperit cu un panel format din 7 layere, care lasă mult mai multă lumină să ajungă la acesta. Zona de deasupra camerei frontale are acum o densitate dublă de pixeli (400 ppi).

Sper ca aceste date să fie convingătoare pentru moment. Materialele de tip hands-on care au apărut cu terminalul, arată că într-adevăr, zona care acoperă camera frontală nu mai este acum vizibilă, nici măcar din unghiuri mici, în lumină puternică. Acest inconvenient a fost clar eliminat. Mai rămâne ca și fotografiile realizate cu această cameră să aibă o calitate mai bună. Aspect pe care doar testele elaborate îl vor lămuri.

Dincolo de aceste detalii legate de camera frontală integrată sub display, mai trebuie menționat că este vorba despre un panel AMOLED de 6,92 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2460 x 1080 pixeli), iar rata de refresh este de 120 Hz. Același ecran integrează și cititorul de amprentă digitală.

La interior ZTE Axon 30 5G se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 870. Sunt posibile nu mai puțin de patru combinații de memorii: 128 GB + 6 GB RAM, 128 GB + 8 GB RAM, 256 GB + 8 GB RAM și 256 GB + 12 GB RAM. În funcție de varianta aleasă, prețurile pornesc de la aproximativ 340 dolari și ajung până la 475 dolari. Există și un slot microSD, de tip hibrid, pentru cei care vor și mai mult spațiu de stocare.

Sistemul foto de pe spatele terminalului este compus din patru camere. Un senzor principal de 64 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli. A treia cameră este una dedicată macro, cu rezoluție de 5 megapixeli, iar cea de-a patra este una pentru detalii de adâncime, de 2 megapixeli.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4200 mAh, care se poate încărca cu până la 55W.

Sistemul de operare de pe ZTE Axon 30 5G este un Android 11 cu interfața MyOS 11 peste el.

Terminalul va fi pus în vânzare pe 3 august, pe piața din China. Compania producătoare a promis și o disponibilitate globală, fără însă să ofere alte detalii despre acest lucru.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep