HomeFeaturedFocusZTE Axon 30 5G ajunge in Europa

ZTE Axon 30 5G ajunge in Europa

ZTE Axon 30 5G

ZTE Axon 30 5G, terminalul care a adus în mâinile publicului a doua generație a tehnologiei ce integrează camera foto frontală sub display, va ajunge și în Europa. Dincolo de acest feature inedit, telefonul este un premium mid-rage apropiat de nivelul de flagship. Iar prețul la care va fi disponibil publicului european pare să fie destul de atractiv.

Dispozitivul va fi disponibil în Europa începând cu 9 septembrie. Prețul de vânzare recomandat de producătorul chinez este de 500 de euro. Respectiv de 430 lire pentru Marea Britanie. Un preț destul de bun pentru un smartphone echipat cu chipset Qualcomm Snapdragon 870, cu memorie RAM de 8 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Cei care au pretenții mai mari de la configurația lor pot opta pentru versiunea cu 12 GB de RAM și 256 GB memorie internă. Prețul cerut este de 600 euro, respectiv 520 lire.

ZTE Axon 30 5G va fi disponibil în următoarele țări din Europa: Austria, Belgia, Letonia, Bulgaria, Lituania, Croația, Luxembourg, Cipru, Malta, Cehia, Olanda, Danemarca, Estonia, Portugalia, Finlanda, România, Slovacia, Germania, Slovenia, Grecia, Ungaria, Suedia, Irlanda, Italia, Spania, Polonia, Franța și Marea Britanie. Mă bucură să văd și România în această listă.

Ecranul terminalului este un Super AMOLED de 6,92 inchi, cu rată de refresh de 120 Hz și rezoluție fullHD+. Acesta integrează sub el și camera foto frontală de 16 megapixeli, dar și cititorul de amprentă digitală.

Sistemul de operare este Android 11, iar autonomia este asigurată de un acumulator de 4200 mAh, ce se încarcă cu până la 55W.

Pe partea din spate ZTE Axon 30 5G are un sistem foto compus din patru camere. Senzorul principal de 64 megapixeli este ajutat de un ultrawide de 8 megapixeli, de o cameră dedicată macro, de 5 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep