HomeMobileAndroidAcesta este Galaxy Z Flip 3

Acesta este Galaxy Z Flip 3

Via @evleaks avem detalii complete despre viitorul smartphne pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3.
Via @evleaks avem detalii complete despre viitorul smartphne pliabil Samsung Galaxy Z Flip 3.

Cu două zile înainte de lansarea oficială, Evan (@evleaks) și-a făcut treaba (dacă pot spune asta) și ne-a dat detalii complete despre următoarea generație a smartphone-ului pliabil Galaxy Z Flip 3, inclusiv poze de calitate bună.

Încă nu îmi dau seama dacă Samsung face asta în mod intenționat (adică să lase informații să ajungă pe net) pentru a menține viu interesul pe o perioadă mai mare de timp sau e doar pur și simplu o proastă administrare a canalelor de comunicare, cert e că nu este prima dată când înainte de lansarea Unpaked avem deja toate detaliile despre produse.

Acum vorbim despre evenimentul Unpacked programat pe 11 august unde ar trebui să vedem noua generația de produse pliabile, care vor include Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3. Mă voi referi la acesta din urmă, care este un upgrade important față de generația precendetă: vine cu platforma Snapdragon 888, 8 GB RAM și 256 GB pentru stocare, plus un nou design.

Samsung Galaxy Z Flip 3, cu două camere principale și un display secundar mai mare.

Primul lucru vizibil este display-ul secundar mai mare, de 1.9 inci și rezoluție de 512 x 260 pixel, AMOLED (generația precedentă avea doar unul de 1.1 inci și 300 x 112 pixeli), chestie care permite afișarea mai multor informații utile. Sistemul foto e format din două camere de 12MP (wide și ultrawide). Z Flip 3 e acum certificat IPX8, adică nu se umple de praf, că în apă nu poate fi încă băgat.

Din păcate nu are suport microSD (nu știu dacă asta mai contează), dar mai important, nu are WiFi 6.

Prețul estimat este undeva la 1099 EUR, mai digerabil aș zice eu.

Rămâne să vedem dacă Samsung ne mai oferă ceva detalii suplimentare pe 11 august!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep