HomeFeaturedFocusAsus Smartphone for Snapdragon Insiders isi face aparitia oficiala

Asus Smartphone for Snapdragon Insiders isi face aparitia oficiala

Smartphone for Snapdragon Insiders

Asus Smartphone for Snapdragon Insiders este un smartphone pe care cei de la Qualcomm l-au construit cu ajutorul Asus, pentru fanii împătimiți de noile tehnologii pentru utilizatorii programului Snapdragon Insiders. Deși numele induce o oarecare restricționare a accesului la acest terminal, în realitate el poate fi achiziționat de orice doritor. Mare atenție, însă! Nu este deloc ieftin! Are un preț de vânzare de 1499 dolari, valabil în Statele Unite, acolo unde ajunge în primă instanță. Ca un plus, vine cu o pereche de căști wireless în pachetul standard.

Terminalul este o combinație destul de ciudată. Aduce împreună o configurație destul de puternică, axată în jurul unui chipset Snapdragon 888, cu un aspect fizic brut și învechit și cu o grămadă de aplicații și funcționalități preinstalate cu scopul de a testa diversele tehnologii pe care Qualcomm încă le dezvoltă. Înainte de a le face disponibile publicului larg, prin intermediul producătorilor de smartphone, este nevoie de teste detaliate.

Pe partea de configurație, procesorul Snapdragon 888 este combinat cu o memorie RAM de 16 GB și cu o capacitate internă de stocare de 512 GB. Nu există slot microSD, dar chiar și așa, avem de-a face cu un nucleu orientat spre performanțe cât mai impresionante.

Ecranul lui Asus Smartphone for Snapdragon Insiders este un Super AMOLED de 6,78 inchi. Are o rezoluție fullHD (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), suportă HDR10+ și vine cu o rată de refresh de 144 Hz. Luminozitatea de top este de 1200 niți. Protecția este asigurată de Gorilla Glass Victus.

În mod surprinzător, are margini destul de groase în partea de sus și de jos. Pe marginea superioară își găsește loc și camera foto frontală de 24 megapixeli.

Iar cititorul de amprentă digitală este plasat pe spate, deși ar fi putut fi integrat sub display.

Tot pe spate avem un sistem foto compus din trei camere, plasat într-un modul orizontal, descentrat într-un mod inestetic. Și înconjurat cu roșu. Însă rezultatele livrate se pare că au fost pe placul celor de la DxOMark, care i-au acordat un scor de 133 puncte, mult peste iPhone 12 Pro Max, spre exemplu. De fapt, telefonul a scos al cincelea rezultat în topul telefoanelor smart.

Senzorul principal este de 64 megapixeli, cel ultrawide de 12 megapixeli iar cel telephoto de 8 megapixeli. Nimic impresionant la nivel de hardware, semn că optimizarea software face treabă extrem de bună.

Aspectul deșălat de pe spate este amplificat și de prezența unui logo Snapdragon ce poate fi luminat.

Un acumulator cu capacitatea de 4000 mAh este responsabil cu autonomia lui Asus Smartphone for Snapdragon Insiders. Poate fi încărcat cu 65W.

Așa cum spuneam, o configrurație puternică, interesantă, combinată cu un aspect nu tocmai elegant. Cât despre funcționalitățile și aplicațiile preinstalate, acestea pur și simplu vin la pachet și ar putea fi ignorate.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep