HomeFeaturedFocusRedmi 10 aproape de lansarea oficiala

Redmi 10 aproape de lansarea oficiala

Redmi 10

Nu există informații clare despre momentul în care Xiaomi intenționează să lanseze modelul Redmi 10. Însă certificările tot mai dese și testările frecvente în aplicațiile de benchmark confirmă indirect că acest moment nu este departe. În plus, ele ne lasă la vedere suficiente detalii tehnice încât să știm cam la ce să ne așteptăm.

Telefonul va fi construit în jurul unui display IPS LCD de 6,5 inchi. Rezoluția va fi fullHD+ (2400 x 1080 pixeli, aspect 20:9), iar rata de refresh de 90 Hz. În partea de sus, acesta va avea un orificiu central pentru o cameră foto frontală cu rezoluție de 8 megapixeli.

Ceva mai promițător pare sistemul foto de pe spate, guvernat de un senzor principal de 50 megapixeli. Acesta are lângă el gupul standard de asistenți: un ultrawide de 8 megapixeli, o cameră macro de 2 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Se pare că Xiaomi Redmi 10 va fi un telefon 4G only. Se va baza pe un chipset MediaTek Helio G88. Memoria RAM va fi de 6 GB, iar capacitatea internă de stocare de 128 GB.

Sistemul de operare va fi un Android 11 cu interfața MIUI 12 peste el.

Autonomia va fi asigurată de un acumulator cu capacitatea de 5000 mAh. Acesta va putea fi încărcat cu o viteză maximă de 18W.

Cititorul de amprentă digitală va fi plasat lateral. La bord va exista și jack-ul de 3,5 mm.

Xiaomi va vinde Redmi 10 cu un preț de aproximativ 180 dolari, valabil pentru piețele asiatice. Pare să fie un preț destul de competitiv, așa cum ne-a obișnuit compania chineză.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep