HomeFeaturedFocusHonor X20 5G a fost prezentat oficial

Honor X20 5G a fost prezentat oficial

Honor X20 5G

Evenimentul de ieri nu a fost în exclusivitate despre seria Honor Magic3, deși aceasta a fost vedeta incontestabilă. Un alt smartphone și-a făcut apariția oficială. Honor X20 5G este mult mai accesibil decât colegii de eveniment și se poziționează ca terminal 5G cu preț atractiv. Evident, are și alte argumente de partea sa în lupta cu competitorii direcți.

Telefonul se bazează pe un chipset MediaTek Dimensity 900 pentru a putea combina un preț mic cu suportul pentru rețelele 5G. La nivel de memorii sunt posibile trei combinații: 6GB+128GB, 8GB+128GB, sau 8GB+256GB. Este disponibilă și posibilitatea extinderii virtuale a memoriei RAM cu încă 2GB, folosind spațiul intern de stocare.

Sistemul de operare este un Android 11 cu interfața MagicUI 4.2 peste el.

Ecranul lui Honor X20 5G este un IPS LCD cu diagonala de 6,67 inchi. Rezoluția este fullHD+ (2376 x 1080 pixeli), iar rata de refresh este de 120 Hz. Deși în partea de sus avem un orificiu de tip pill, se pare că există o singură cameră foto frontală, cu rezoluție de 16 megapixeli.

Cititorul de amprentă digitală este plasat lateral, integrat în butonul fizic de pornire.

Pe partea din spate găsim un sistem foto compus din trei camere. Un senzor principal de 64 megapixeli este ajutat de două camere de câte 2 megapixeli fiecare. Una dedicată macro și una pentru detalii de adâncime. Oficialii chinezi au evidențiat în cadrul prezentării funcția care permite înregistrarea video simultană cu camerele din față și din spate.

Autonomia este asigurată de un acumulator cu capacitatea de 4300 mAh. Acesta se poate încărca ultra-rapid cu până la 66W. Încărcătorul este inclus în pachet.

Honor X20 5G este deja disponibil spre vânzare în China natală (pe site-ul oficial al companiei). Prețurile sunt de aproximativ 295 dolari, 340 dolari, respectiv 385 dolari, în funcție de opțiunea de memorie aleasă.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep