HomeFeaturedFocusHonor Magic3 si Magic3 Pro prezentate oficial

Honor Magic3 si Magic3 Pro prezentate oficial

Honor Magic3

Pe lângă versiunea de top Honor Magic3 Pro+, familia de terminale ale companiei chineze mai cuprinde versiunea standard de Magic3 și versiunea Pro. Două telefoane ceva mai accesibile, care păstrează o parte esențială din trăsăturile vârfului de gamă. Și care au destul de multe elemente în comun.

Unul dintre acestea, care ne arată și nivelul de performanțe dorit de această familie de terminale, este chipset-ul Qualcomm Snapdragon 888+. Cea mai bună ofertă de pe piață în acest moment, cel puțin pentru dispozitivele Android. Memoriile pot urca până la 12 GB cea RAM și până la 512 GB capacitatea internă de stocare.

Ambele terminale au un ecran OLED de 6,76 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 120 Hz. Marginile laterale sunt curbate aproape la 90 de grade. Cititorul de amprentă digitală pare a fi integrat sub display. În partea de sus se găsește un sistem dual camera frontal, integrat într-un orificiu de tip pill. Camera principală de 13 megapixeli este ajutată de un al doilea senzor de tip 3D ToF.

Pe partea din spate, Honor Magic3 are trei camere foto. Un senzor principal de 50 megapixeli (Sony IMX766), un senzor monocrom de 64 megapixeli și unul ultrawide de 13 megapixeli. Modelul Pro mai alătură un telephoto de 64 megapixeli (3.5x zoom optic) și un senzor de 8×8 dToF.

La nivel de autonomie, avem același acumulator de 4600 mAh cu suport pentru încărcarea ultra-rapidă de până la 66W. Sau wireless până la 50W.

Putem adăuga în ecuație tehnologiile IMAX Enhanced pe zona de redare video, posibilitatea de înregistrare video în format LOG, precum și certificările IP54, respectiv IP68 pentru cele două terminale.

Honor Magic3 va avea un preț de vânzare în Europa de 899 euro, iar modelul Pro va costa 1099 euro. Nu se știe când vor ajuge pe piețele europene. Și nici dacă vor avea la bord serviciile Google în acel moment.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep