HomeFeaturedFocusMicrosoft Surface Duo 2 trece prin Geekbench

Microsoft Surface Duo 2 trece prin Geekbench

Microsoft Surface Duo 2

Compania din Redmond nu a fost prea generoasă cu cifrele de vânzări pentru prima generație a acestui dispozitiv cel puțin inedit. Semn că ele nu au fost chiar atât de spectaculoase. Însă se pare că a doua generație bate la ușă. Microsoft Surface Duo 2 a trecut prin Geekbench și a lăsat la vedere și câteva specificații tehnice.

Dincolo de acestea, este un semn cât se poate de clar că dispozitivul este aproape de forma sa finală și este testat intens pentru ultimele configurări.

Pentru început aflăm că terminalul va fi construit în jurul chipset-ului de top Qualcomm Snapdragon 888. Un semn bun având în vedere că generația de anul trecut nu a ales varianta de top de chipset Snapdragon atunci.

Avem un plus și la nivel de memorie RAM. Microsoft Surface Duo 2 va avea 8 GB de RAM. Cel puțin unitatea testată în Geekbench. Generația anterioară a avut o singură opțiune de memorie RAM, de 6 GB.

Adăugați aici și promisiunile companiei din Redmond de îmbunătățire a sistemului de camere foto și a acumulatorului. Plus ecrane mai mari. Și deja lucrurile sună mult mai bine. Oricum, acest dispozitiv rămâne unul inedit, o alternativă la telefoanele cu ecran pliabil. Prin forma sa este ceva mai departe de noțiunea de smartphone. Însă prin toate funcționalitățile sale însumate, asta este.

Sistemul de operare de pe unitatea testată este Android 11.

Au circulat cu o lună în urmă și fotografiile din acest material. În ele este vizibil un sistem de trei camere foto. Zvonurile spun că senzorul principal de 12 megapixeli va fi însoțit de un ultrawide și un telephoto.

De asemenea este vizibil un cititor de amprentă digitală integrat în butonul fizic lateral.

Microsoft Surface Duo 2 va fi prezentat oficial undeva spre sfârșitul lunii septembrie sau începutul lunii octombrie.

via Windows Central

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep