HomeFeaturedFocusGalaxy S20+ primeste update-ul de securitate pentru august

Galaxy S20+ primeste update-ul de securitate pentru august

Galaxy S20+

Samsung Galaxy S20+ a primit update-ul de securitate aferent lunii august. Mai exact G986BXXU9DUH2/ G986BOXM9DUH2.

Unul destul de consistent se pare, cu o dimensiune totală de peste 620 MB. Și care aduce, dincolo de elementele de securitate actualizate și câteva plusuri în zona de stabilitate a dispozitivului.

Folosesc un telefon achiziționat de la Vodafone România, blocat în rețea. Însă sunt destul de convins că și cele vândute de alți operatori, precum și cele din open market primesc sau au primit acest update al sistemului de operare.

În cazul în care nu aveți activate notificările care semnalează existența unui update pentru sistemul de operare, puteți verifica manual dacă acestea sunt disponibile. În Settings se caută tab-ul Software Update (undeva destul de jos). Acolo vedeți și când a fost făcut ultimul update al sistemului de operare (Last Update), dar și dacă sunt disponibile versiuni mai recente (în tab-ul Download and Install).

Având în vedere pericolele tot mai mari și multe care vin la pachet cu utilizarea internetului, este de recomandat să verificați cât mai des dacă sunt disponibile astfel de update-uri de securitate și să le instalați atunci când este cazul. Spor!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep