HomeMobileAndroidOnePlus se arunca si anunta un eveniment in paralel cu Samsung Unpacked...

OnePlus se arunca si anunta un eveniment in paralel cu Samsung Unpacked de astazi!

OnePlus se crede pe val și vrea să se ia la trântă cu Samsung, anunțând propriul eveniment peste cel Samsung Unpacked de astăzi.
OnePlus se crede pe val și vrea să se ia la trântă cu Samsung, anunțând propriul eveniment peste cel Samsung Unpacked de astăzi.

Cineva de la OnePlus s-a trezit voinic zilele trecute și a venit cu ideea să scoată și ei un eveniment de lansare pentru un fel de smartphone pliabil (sau cu două display-uri) fix în timpul Samsung Unpacked unde vom vedea noile pliabile Z Fold 3 și Z Flip 3. Și OnePlus a anunțat asta voinicește pe contul de Twitter din SUA și nu cel oficial:

În micul material video putem vedea că de fapt OnePlus vine cu o soluție de smartphone cu două display-uri, gen Microsoft Surface Duo sau LG G8X, chestie complet diferită de conceptul actual de pliabil promovat de Samsung, Motorola, Huawei. Și pentru că nu prea sunt detalii scăpate pe net despre acest proiect e posibil să fie doar un anunț hazardat legat de ce vor face la un moment dat și ei, la fel ca alții.

Ce mi se pare haios e curajul de a face un eveniment în paralel cu Samsung în ideea că cineva s-ar și uita live la el, lăsând Unpacked deoparte. OnePlus se vede pe val și dă în Samsung, acum că datele arată o cădere accentuată în preferința utilizatorilor.

Pe de altă parte, Samsung și-o merită pentru că în ultimii doi ani nu au inovat, din contră, au copiat mizeriile Apple cu renunțarea la căști și încărcător, într-un produs mai scump. Motiv pentru care și piața a reacționat ca atare.

Dacă totuși vă interesează evenimentul OnePlus, acesta se va desfășura de la ora 17:00 a României, probabil difuzat pe pagina OnePlus. Când am detalii despre link-ul transmisiunii o să îl adaug.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep