HomeFeaturedFocusSpotify Plus, un nou abonament pentru ”saraci”

Spotify Plus, un nou abonament pentru ”saraci”

Umblă vorba că Spotify are în plan un abonament de 0.99 EUR /lună ce permite trecerea peste melodii și alegerea unor titluri speciale.
Umblă vorba că ar veni un abonament Spotify Plus, 0.99 EUR /lună ce permite trecerea peste melodii și alegerea unor titluri speciale.

Se pare că Spotify explorează modalități noi prin care să mai ciugulească niște bani și de la utilizatorii care folosesc în acest moment serviciul gratuit. Dacă YouTube a venit cu ideea de a oferi Premium Lite contra 6.99 EUR/lună, prin care sunt eliminate reclamele, Spotify vine cu ceva și mai fain: Spotify Plus.

Acest tip de abonament va combina elementele din abonamentul standard cu cele existente în cel gratuit cu unele din cel plătit. Și ar ieși o soluție hibridă, care ar permite trecerea peste un număr nelimitat de melodii, și chiar ascultarea unor melodii anume din albume sau listele de redare, doar că mai intră și reclamă din când în când.

Și toate astea pentru … 0.99 EUR!

În acest moment serviciul Spotify gratuit permite trecerea peste 6 melodii într-o oră și nu poate fi folosit împreună cu dispozitive precum Alexa sau Google Home și nici redarea unor melodii anume, plus reclame. Eliminarea lor înseamnă abonamentul de 9.99 EUR/lună.

Ideea nu e rea și cred că ar da un imbold multora dintre cei ce folosesc serviciul gratuit să plătească pentru el.

Însă, e posibil ca varianta finală să nu arate chiar așa. Probabil că în urma perioadei de testare vor fi strânse suficiente date care să permită o decizie clară.

Mie nu mi se pare chiar o idee proastă acest Spotify Plus. Voi ce părere aveți?

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep