HomeFeaturedFocusRealme a prezentat oficial MagDart

Realme a prezentat oficial MagDart

MagDart

Realme, producătorul chinez pe care tocmai l-am văzut cum crește spectaculos ca prezență în Europa, a prezentat oficial MagDart. Un întreg ecosistem ce presupune încărcarea wireless magnetică, cu ajutorul unor accesorii dedicate. Și nu orice încărcare magnetică, ci cea mai rapidă de pe piață. Evident, există în prezent un singur competitor/termen de comparație. Tehnologia MagSafe de la Apple, pe care am văzut-o integrată în noua generație iPhone 12. Ca de atâtea ori, companiile chineze copiază și mai apoi îmbunătățesc inovațiile celor de la Apple. Pentru utilizatorul final asta nu este rău.

Revenind la noua tehnologie, ea a fost demonstrată cu ajutorul unui concept phone. Realme Flash este numele său. Și nu va fi niciodată disponibil publicului. Însă va fi disponibilă în foarte scurt timp o husă de protecție pentru Realme GT, care va integra și această tehnologie. Pe care telefonul nu o deține în mod nativ.

Probabil că în viitorul apropiat astfel de accesorii vor deveni disponibile și pentru alte telefoane Realme deja existente pe piață.

Revenind la MagDart, principalul accesoriu al acestui nou ecosistem este pad-ul cu același nume (50W MagDart). Care poate încărca un telefon cu până la 50W. Cea mai rapidă încărcare magnetică de pe piața de smartphone din prezent, după cum spuneam. Un acumulator de 4500 mAh (precum cel de pe Realme Flash sau Realme GT) va putea fi încărcat complet în mai puțin de o oră.

Pentru a evita încălzirea excesivă, acest accesoriu are un ventilator integrat. Însă și din acest motiv are o dimensiune destul de generoasă.

Aici intervine 15W MagDart. Mult mai finuț, cu o grosime a pad-ului de doar 3,9 milimetri. Ideal pentru utilizatorul dinamic, aflat mereu în mișcare. Deși limitat la 15W, poate încărca un acumulator de 4500 mAh în aproximativ 90 de minute.

În cadrul evenimentului a mai fost prezentat și MagDart Power Bank Base. Un suport în formă de stand care asigură și încărcarea wireless. Partea care sprijină telefonul se poate detașa și devine un power bank portabil.

Și alte accesorii similare mai fac parte din această colecție.

Deocamdată lipsesc cu desăvârșire detaliile comerciale.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep