HomeFeaturedFocusWhatsApp introduce optiunea View Once pentru poze si clipuri. Cum functioneaza

WhatsApp introduce optiunea View Once pentru poze si clipuri. Cum functioneaza

WhatsApp

WhatsApp a început introducerea unei funcții noi pentru utilizatorii săi. Numită View Once, aceasta va permite trimiterea unor fotografii sau a unor poze care vor putea fi văzute doar o singură dată de către destinatar. Beneficiul este reprezentat de faptul că acestea nu se vor mai salva în galeria respectivului destinatar.

Scenariile în care această funcționalitate nouă ar putea fi folosită sunt multe. Unele dintre ele vehiculate chiar de către oficialii companiei. Fie că trimiți o parolă de la o rețea wireless, fie că îi trimiți unei persoane apropiate o poză cu o ținută probată într-un magazin, funcția s-ar putea să fie utilă.

Destinatarul va vedea că a primit o fotografie sau un clip video. În momentul în care va apăsa pe icoana respectivă, poza sau filmul vor fi deschise. Iar în momentul în care sunt închise, ele sunt șterse automat.

WhatsApp avertizează că vor funcționa în continuare capturile de ecran sau aplicațiile de screen recording. Asta pentru destinatarii care vor să păstreze totuși conținutul respectiv. Însă în ecranul conversației nu va exista un preview al respectivului material.

Așa că destinatarul trebuie sa aibă grijă să nu închidă ecranul pentru a nu pierde fisierul respectiv.

De văzut dacă această funcționalitate se va dovedi utilă.

ViewOnce funcționează deja inclusiv la noi. Iconița apare în momentul în care vrei sa trimiți o fotografie cuiva, se înverzește dacă este selectată această opțiuni și oferă și un mesaj de avertizare în acest sens.

via Engadget

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep