HomeFeaturedFocusGoogle Pixel 6 si Pixel 6 Pro vor avea propriul chipset

Google Pixel 6 si Pixel 6 Pro vor avea propriul chipset

Pixel 6 Pro

Compania americană a ținut un scurt brief despre Google Pixel 6 si Pixel 6 Pro. O informare către presa de specialitate și către fanii acestui brand de telefoane. Care a oferit destul de multe informații, fără însă a veni cu specificații concrete. Însă chiar și așa, avem parte de primul preview oficial pentru cele două terminale. Lucru pe care nu aveam cum să îl ignorăm.

În primul rând trebuie spus că au fost oferite detalii despre primele piețe care vor primi aceste telefoane în momentul apariției oficiale. Acestea sunt Statele Unite, Canada, Franța, Germania, Marea Britanie, Australia, Japonia și Taiwan. Probabil că acesta este doar primul val. Sunt convis că disponibilitatea celor două terminale va fi mult mai generoasă. Însă nu avem informații concrete.

La fel cum nu avem măcar o dată aproximativă de lansare. Informarea celor de la Google a evitat cu măiestrie subiectul. Știm doar că s-ar putea să fie în septembrie, la fel de bine cum ar putea să fie în al treilea trimestru al anului.

Marea noutate este că Google Pixel 6 și Pixel 6 Pro vor fi echipate cu propriul chipset. Pe modelul Apple, cei de la Google au ales să-și proiecteze propriul chipset, care va purta numele de Tensor. Faptul că a fost proiectat de Google nu înseamnă că el nu va fi produs de terți. V-am spus că se respectă modelul Apple. Și nici nu înseamnă că avem vreo informație tehnică despre el, fie ea cât de mică.

Tot în cadrul acestui brief am mai aflat că Pixel 6 va avea un display plat, cu rată de refresh de 90 Hz. Pro-ul, în schimb, va avea un ecran cu marginile laterale curbate și cu o rată de refresh de 120 Hz. În ambele cazuri va exista un singur orificiu, plasat central.

Tot la capitolul diferențe în favoarea lui Pro avem și prezența unui senzor telephoto, care va fi capabil de zoom optic 4x. Camerele wide (principală) și ultrawide vor fi identice pe cele două telefoane.

Nu în cele din urmă, s-a confirmat și designul cu două suprafețe ce pot avea culori diferite, despărțite de un modul foto orizontal, care taie telefonul cu totul între cele două margini laterale. Google Pixel 6 va avea un finisaj mat, cel mai probabil metalic, în timp ce Pixel 6 Pro va avea sticlă glossy pe spate.

Cam acestea sunt detaliile pe care compania a decis să le facă publice. Pe măsură ce apar noi detalii, vom reveni și noi asupra acestui subiect.

via Google

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep